önerim çookk
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
önerim çookk
arkadaşlar burda tanışma gibi bişey yapsanız cidden çok güzel olur..millet böyle çok karışık oluo ya.herkes herkese msj atıo.
bişey yapsanız tabi olursa..
nasıl bir dost istiyorum kısmı gibi.
onu ilerletseniz diorum hani..
herkes nasıl bir dost istediğini yazıyo ya sizde ona en uygun kişiyi secip mesaj atabilirsiniz mesela..karşıdakinede..ama olurmu bu sadece bir fikir..
arkadaşlar eğer sizde görüşümdeyseniz benim yazdığıma nasıl bakıyorsanız cvplarınızı bekliyorum..
böylellikle zıt gittiğimiz insanlarla karşılasmayız belki..ne dersiniz??
pek girdiğim yok zaten bugünde kuzenimdeyim öyle girdim..ama girdiğimde onlarca mesaj aldım...her tür kişiden mesaj var biri gel eğlenelim yazmış,birisiyse tam tersine bi derdin olduuğunda anlatabilirsin yazmış niyetim çıkmak yada iilla tanışmak diil yazmış..anlatmak istediğim bu..fikir sizin..ama herkes acık sözlü olmalı.ne istiyorsa onu söylemeli..sapık birisi oraya gerçek aşk istiyorum derse o olmaz tabi ama..umarım herkes erkek gibi ne istiosa yazar..benden bu kadar ....
bişey yapsanız tabi olursa..
nasıl bir dost istiyorum kısmı gibi.
onu ilerletseniz diorum hani..
herkes nasıl bir dost istediğini yazıyo ya sizde ona en uygun kişiyi secip mesaj atabilirsiniz mesela..karşıdakinede..ama olurmu bu sadece bir fikir..
arkadaşlar eğer sizde görüşümdeyseniz benim yazdığıma nasıl bakıyorsanız cvplarınızı bekliyorum..
böylellikle zıt gittiğimiz insanlarla karşılasmayız belki..ne dersiniz??
pek girdiğim yok zaten bugünde kuzenimdeyim öyle girdim..ama girdiğimde onlarca mesaj aldım...her tür kişiden mesaj var biri gel eğlenelim yazmış,birisiyse tam tersine bi derdin olduuğunda anlatabilirsin yazmış niyetim çıkmak yada iilla tanışmak diil yazmış..anlatmak istediğim bu..fikir sizin..ama herkes acık sözlü olmalı.ne istiyorsa onu söylemeli..sapık birisi oraya gerçek aşk istiyorum derse o olmaz tabi ama..umarım herkes erkek gibi ne istiosa yazar..benden bu kadar ....
kader- Mesaj Sayısı : 3
Geri: önerim çookk
cok guzel bı onerı arkadasım en kısa zamanda olmus bıl
TaZMaNiaN_DeViL- moderator
(:
Aslinda hos bi oneri olmus...
Gerekli aciklamayi yapayim hemen... Adminiiz conqu.. ile msn'de msn'de oturup dusunduk neler yapabiliriz diye... Ve herkesi kendi standartlarinda kaliplarda bulusturabilmek adina 4 tane farkli grup olusturduk...
Ama tabi ki de bu da bi yere durumu idare eder...
Onerin dikkate alinacaktir emin ol kader
Topic zaten "oneri ve fikirleriniz" bolumundedir. Simdi forum olarak bu fikri daha kullanisli bi hale getirebilirz. Eger boyle dusunen baska arkadaslarim varsa sayet, bu onerinin gelistirilmesine yardimci olarbilir...
Gerekli aciklamayi yapayim hemen... Adminiiz conqu.. ile msn'de msn'de oturup dusunduk neler yapabiliriz diye... Ve herkesi kendi standartlarinda kaliplarda bulusturabilmek adina 4 tane farkli grup olusturduk...
Ama tabi ki de bu da bi yere durumu idare eder...
Onerin dikkate alinacaktir emin ol kader
Topic zaten "oneri ve fikirleriniz" bolumundedir. Simdi forum olarak bu fikri daha kullanisli bi hale getirebilirz. Eger boyle dusunen baska arkadaslarim varsa sayet, bu onerinin gelistirilmesine yardimci olarbilir...
Archaeop- moderator
selam yine benn:)
selam teşekkür ederim cevaplarınız için ama sanırım baska arkadaslar aynı fikirde diil hı
millet herkese birden sulanmak istio anlaşılan
bi kişi kesmez dio neyse..yinede teşekkür ederim
millet herkese birden sulanmak istio anlaşılan
bi kişi kesmez dio neyse..yinede teşekkür ederim
kader- Mesaj Sayısı : 3
ya gerçekten zorr
ya gerçekten zor bişi istemişsin kader kardeş
yaparlar bence güzel bi fikir ama herkesin katılacağını sanmıyorum buna.
öünkü bi kişiyle uğrasmayı sevmioki bazı edepsizler..ama fikrine saygım var çünkü
beğendim gerçekten
yaparlar bence güzel bi fikir ama herkesin katılacağını sanmıyorum buna.
öünkü bi kişiyle uğrasmayı sevmioki bazı edepsizler..ama fikrine saygım var çünkü
beğendim gerçekten
nazo- moderator
Geri: önerim çookk
evet arkadaslar zor olsada yapacagız su an bazı sorunlardan dolayı gıremıyoruz nete fakat bos kaldıgımız zamanda ılk ıslerımızdn bırısı bu oalcak evet bazı arkadaslar var dedıgınız gıbı ama bunu engellemek ıcın ugrasacaz ıcınız ferah tutun bybbbye
TaZMaNiaN_DeViL- moderator
1 sayfadaki 1 sayfası