AsHiKaR FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

selams

2 posters

selams Empty selams

Mesaj  melek Salı Ağus. 07, 2007 1:26 am

selam arkadaşlar.bakıorumda ne yazan var ne soran...öyle olsun bakalım,siz bana yazarsınız ama...ha bu arada ilgilenenlere sorayım,kardeşim fifa 2007 nin kurulumunu yapamıo anlayanınız varsa bana cvp atabilirmi..kendinize çok ii bakın görüşmek üzere...
melek
melek

Kadın Mesaj Sayısı : 31

selams Empty Geri: selams

Mesaj  TaZMaNiaN_DeViL Salı Ağus. 07, 2007 3:24 am

http://www.satonlineforum.com/forum/showthread.php?p=36884

yukarıdaki linki explorer sayfana yapıştır...resimlerli olarak fifa 2007 kurulumunu çok güzel bi şekilde anlatıyor...umarım yardımcı olmuşumdur...
bu arada ben sana msj yollamıştım ama sen herhangi bi cvp atmadın neyse kib bye Smile
TaZMaNiaN_DeViL
TaZMaNiaN_DeViL
moderator
moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 154

selams Empty selam

Mesaj  melek Salı Ağus. 07, 2007 2:25 pm

selam serkan çook teşekkür ederim verdiin adres işe yaradı,,saol yanii bi senden ses çıkıyo,gerisinin derdi başka herhalde hemen tanışalımmı direk bunu yazıolar ya,su eclipse isimli turgutmu ne var,yeni yazmıs direk msn istio yaa..sorduğum soruya bile cvp vermedi hem..neyse tekrar saol.ben senn msni aldım yazarım sana ok,kib görüşürüz
melek
melek

Kadın Mesaj Sayısı : 31

selams Empty Geri: selams

Mesaj  TaZMaNiaN_DeViL Salı Ağus. 07, 2007 5:23 pm

rica ederim ne demek işine yaradıysa ne mutlu bana Smile ya o eclipse de ii çocuktur ama caı sıkılıyo galiba arkadaşlık kurmak istiyo işte Smile kötü niyetli birisi deildir yani Neutral kib görüşürüz bye
TaZMaNiaN_DeViL
TaZMaNiaN_DeViL
moderator
moderator

Erkek Mesaj Sayısı : 154