selams
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
selams
selam arkadaşlar.bakıorumda ne yazan var ne soran...öyle olsun bakalım,siz bana yazarsınız ama...ha bu arada ilgilenenlere sorayım,kardeşim fifa 2007 nin kurulumunu yapamıo anlayanınız varsa bana cvp atabilirmi..kendinize çok ii bakın görüşmek üzere...
melek- Mesaj Sayısı : 31
Geri: selams
http://www.satonlineforum.com/forum/showthread.php?p=36884
yukarıdaki linki explorer sayfana yapıştır...resimlerli olarak fifa 2007 kurulumunu çok güzel bi şekilde anlatıyor...umarım yardımcı olmuşumdur...
bu arada ben sana msj yollamıştım ama sen herhangi bi cvp atmadın neyse kib bye
yukarıdaki linki explorer sayfana yapıştır...resimlerli olarak fifa 2007 kurulumunu çok güzel bi şekilde anlatıyor...umarım yardımcı olmuşumdur...
bu arada ben sana msj yollamıştım ama sen herhangi bi cvp atmadın neyse kib bye
TaZMaNiaN_DeViL- moderator
selam
selam serkan çook teşekkür ederim verdiin adres işe yaradı,,saol yanii bi senden ses çıkıyo,gerisinin derdi başka herhalde hemen tanışalımmı direk bunu yazıolar ya,su eclipse isimli turgutmu ne var,yeni yazmıs direk msn istio yaa..sorduğum soruya bile cvp vermedi hem..neyse tekrar saol.ben senn msni aldım yazarım sana ok,kib görüşürüz
melek- Mesaj Sayısı : 31
Geri: selams
rica ederim ne demek işine yaradıysa ne mutlu bana ya o eclipse de ii çocuktur ama caı sıkılıyo galiba arkadaşlık kurmak istiyo işte kötü niyetli birisi deildir yani kib görüşürüz bye
TaZMaNiaN_DeViL- moderator
1 sayfadaki 1 sayfası